Tekst

Praatje…

Meestal schrijf ik voor de zorg en het sociaal domein, maar ook andere branches weten me te vinden. Vaak gaat het om websiteteksten, maar je mag me ook bellen voor je brochures, magazines en interviews.

De doelgroepen en communicatiemiddelen zijn divers, maar de teksten hebben gemeen dat ze toegankelijk en lekker leesbaar zijn. Meer over mijn teksten lees je op de website van Tekst en de rest.

en een plaatje

Na het interview maak ik gelijk de foto’s. Hartstikke handig, want de geïnterviewde hoeft maar één keer op te draven. En als schrijver hoef ik de fotograaf niet te briefen, want ik weet precies welke foto bij het verhaal past.

Voorbeelden zien? Ze staan hieronder.

 

Cases

RIJKSMUSEUM TWENTE

Ik interviewde Arnoud Odding (directeur), Edwin Plokker (hoofd van het Twentelab) en Jacques Simon (vlinderdeskundige) van het Rijksmuseum/De Museumfabriek in Enschede én ik maakte de foto. Kijk en lees maar. 

BRAVO BEVEILIGING

Voor INNTwente ging ik in gesprek met René Bouman en Bert-Jan Nusmeier van Bravo Beveiliging. Hele sportieve mannen, die zonder morren voetballend op de foto gingen. Ik werd er blij van. Jij ook?

EQIB EN RGN

Marion Teesink (directeur) en Mark Bonvanie van Eqib | The Human Factor en hun klant Maarten Ongering van RGN brand identity services praten met elkaar over groei van je bedrijf en wat daarvoor nodig is. Benieuwd?